وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

حکم حبس یک ساله برای 3 تازه داماد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دادستان بندرخمیر برای ۳ تازه داماد این شهرستان که بدون توجه به ممنوعیت‌های کرونایی اقدام به برگزاری مراسم عروسی کرده‌ بودند، بنابر ماده ۶۶۸ قانون مجازات اسلامی یک سال حبس صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر  فاطمه نوروزیان امشب در گفت‌وگو با بخش خبر سیمای مرکز خلیج فارس اظهار کرد: در شبانه روز اخیر متأسفانه 3 نفر از جمله دو مرد 54 و 67 ساله و یک زن 62 ساله در بندرعباس در اثر ابتلای به کرونا در هرمزگان جان خود را از دست دادند که شمار کل موارد فوتی را به 1013 نفر رساند.

وی افزود: با افزایش 27 مورد بستری جدید، شمار کل بستری‌ها به 121 نفر رسید که 31 نفر از آنان در آی‌سی‌یو قرار دارند و حال 6 نفر وخیم است.

سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: دادستان بندرخمیر برای ۳ تازه داماد این شهرستان که بدون توجه به ممنوعیت‌های کرونایی اقدام به برگزاری مراسم عروسی کرده‌ بودند، بنابر ماده ۶۶۸ قانون مجازات اسلامی یک سال حبس صادر کرده است. این سه تازه داماد البته بنا بر حکم صادر شده می‌توانند بجای زندان در فعالیت‌های آموزشی و شرکت در برنامه‌های مقابله با کرونا و همکاری با پرستاران استفاده کنند.

به گفته نوروزیان، عمده دلیل شیوع دور جدید کرونا در کشور و استان، شرکت مردم در مراسمات عروسی است.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار